Vacatures leerlingen Medezeggenschapsraad

Vacatures leerlingen Medezeggenschapsraad

Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar twee leerlingen die deel zouden willen uitmaken van de medezeggenschapsraad (MR). Er zwaaien namelijk twee leerlingen af: zij hebben examen gedaan dit jaar.

In de MR worden de leerlingen vertegenwoordigd door drie leerlingen. Bij de vergaderingen, die meestal in de avond plaatsvinden, denk en beslis je mee over bepaalde schoolzaken waar je normaal weinig mee te maken hebt. Je kan ook je eigen standpunten inbrengen: wat vind je dat besproken moet worden? Er wordt ongeveer vijf keer per jaar vergaderd. Voor meer informatie kun je je wenden tot Meike van Geuns (4v) of Wouter den Brok (docent Nederlands).

 

Je kan je tot 21 juni aanmelden voor deze vacature door te mailen naar 152444@leerling.canisiuscollege.nl of w.dbrok@canisiuscollege.nl. Wanneer er meer dan twee aanmeldingen zijn, zullen er verkiezingen volgen.