Alleen online les op dinsdag 9 februari

Alleen online les op dinsdag 9 februari

Deze mededeling geldt voor alle leerlingen van het Canisius College.

Zojuist is besloten dat morgen alle scholen voor VO alleen online lesgeven. Dus ook voor de examenleerlingen en de leerlingen die om bijzondere redenen op school mogen komen, zijn morgen de lessen online volgens rooster. Ook het inhalen van SE’s is morgen niet mogelijk. De reden is dat het nog steeds sneeuwt en we daardoor niet kunnen garanderen dat de toegangswegen naar school voldoende toegankelijk zijn. Aangezien de weersverwachting is dat het vanavond stopt met sneeuwen, gaan we ervan uit dat de toegangswegen woensdag wel toegankelijk zijn. Dat betekent dat de school woensdag weer open is voor de examenleerlingen en de leerlingen die vanwege bijzondere redenen toestemming hebben op school te werken.

De geplande online chatsessie Canisius op 1 gaat gewoon door.

Met vriendelijke groet,

Martinette Selten, rector Canisius College