Columns oud-Canisianen bij het Mediahuis

Columns oud-Canisianen bij het Mediahuis

Ter gelegenheid van ‘120 jaar Canisius College’ heeft het Mediahuis Nijmegen oud-Canisianen gevraagd een gastcolumn te schrijven waarin zij vertellen wat ‘non scholae sed vitae’ in hun leven betekent. Vanaf 1 september verschijnt er wekelijks een verhaal. Geniet van de blik die onze oud leerlingen werpen op hun Canisiaanse verleden. Columns om naar uit te kijken…

Lars Kramer bijt de spits af. Ooit onze dolkomische quizmaster bij de REVUE, nu werkzaam als Innovatie Adviseur op het Nederlandse Consulaat-Generaal in M√ľnchen.

Om je nieuwsgierigheid snel te bevredigen hierbij de link naar het eerste deel.

https://mediahuisnijmegen.nl/in-2020-bestaat-het-canisius-college-120-jaar-in-het-begin-van-schooljaar-20-21-verschijnt-er-wekelijks-een-column-waarin-oud-canisianen-vertellen-wat-non-scholae-sed-vitae-in-hun-leven-betekent-2/

Kijk hier voor deel 2

Kijk hier voor deel 3