Project V6 “120 jaar Canisius College”

Project V6 “120 jaar Canisius College”

Voor 6 vwo start het schooljaar met een bijzonder project voor CKV in samenwerking met ons eigen Mediahuis.

Ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van het Canisius College en in het kader van Open Monumentendag op 12 september a.s. maken de leerlingen filmpjes van het karakteristieke oude gebouw van het Canisius College.

Op dinsdag 25 en woensdag 26 augustus werken de leerlingen in kleine groepjes en krijgen zij een unieke rondleiding door het oude gebouw, dat voor deze gelegenheid eenmalig voor ons geopend is. De leerlingen maken o.a. opnamen van het interieur. Woensdag aan het einde van de dag leveren de leerlingen hun eindproduct in. Een heuse jury beoordeelt de werkstukken en de mooiste filmpjes worden geplaatst op de site van het Mediahuis. De twee beste filmpjes komen op de site voor Open Monumentendag van de Gemeente Nijmegen te staan.