PWS finale VWO 19 maart 19:30-21:30

PWS finale VWO 19 maart 19:30-21:30

De examenleerlingen hebben zich vanaf het begin van het schooljaar druk bezig gehouden met het profielwerkstuk (PWS). Het PWS is een soort ‘meesterproef’ op het gebied van kennis en vaardigheden. Door middel van een groot onderzoek, laten de leerlingen in duo’s, op een zo zelfstandig mogelijke wijze, zien dat ze meester zijn in de vakken van hun profiel. Zij sluiten het PWS af met een verslag en een presentatie aan hun klasgenoten en de leerlingen van het voor-examen jaar. 

 De mooiste presentaties, die ook nog eens gaan over interessante onderwerpen (van moderne gadgets tot ons eigen onderwijs), worden genomineerd voor de finale. Daarin zullen de  leerlingen strijden tegen elkaar. In de jury zitten docenten en een leerling. Aan het eind van de avond zal er bekend worden wie zich PWS Kampioen 2020 mag noemen in de categorie NT/NG en in de categorie EM/CM. 

 De finale vindt plaats op donderdag 19 maart a.s. van 19:30 uur tot 21:30 uur in de aula van het Canisius College, Berg en Dalseweg 207. 

De zaal zal open zijn vanaf 19.00 uur. 

 Zowel de leerlingen als hun begeleiders zullen uw aanwezigheid op deze avond erg op prijs stellen.

 Met vriendelijke groeten,

 de PWS coördinatoren 

Leonard Houben en Annemiek Wijtmans