Nominatie voor de Sporttalentprijs

Nominatie voor de Sporttalentprijs

Alexe Wagemaker heeft ook in 2019 weer fantastische prestaties neergezet. Ze weet de groeiende lijn van vorige jaren door te zetten naar een 3e plaats bij de wereldkampioenschappen U18 (Kazachstan). Op de weg behaalde zij Goud op het NK U18 jaar en promoveerde tot 1e Dan (zwarte band). Internationaal zette zij zich met de twee Gouden medailles op de Europacup wedstrijden in Teplice (Tsjechie) en Coimbra (Portugal), en een 5e plaats bij de Europese kampioenschappen U18 jaar (Warschau, Polen) definitief in de top van Europa. Met een 3e plaats bij het Europese Youth Olympisch festival U18 jaar (Baku, Azerbeidzjan) en de 3e plaats op het WK is duidelijk dat dit geen toevalstreffers zijn. Met haar 4e plaats op de World Ranking lijst voor cadetten (U18 jaar) laat ze zien een echt sporttalent te zijn.

Breng jou stem uit op Alexe via deze link, ze heeft er hard voor gestreden!