Nieuw op het Canisius College!

Nieuw op het Canisius College!

Mediahuis Nijmegen

Op het Canisius College hebben we al jaren een grote en actieve redactie van onze schoolkrant. Daarnaast zijn er veel leerlingen actief bezig met beeld en geluid en wordt de social media bijgehouden door leerlingen. Al deze journalistieke en andere media-activiteiten gaan vanaf eind november hun krachten bundelen in een nieuwe organisatie: Mediahuis Nijmegen.

Naast de schoolkrant lanceren we een website waar redactieleden artikelen, foto’s en filmpjes op kunnen plaatsen. We beperken ons daarbij niet alleen tot nieuwsitems van binnen en rondom de school, maar we kunnen ook opdrachten van buitenaf aannemen. Leerlingen met de interesse voor journalistiek, fotografie en film óf bijvoorbeeld foto- of videobewerking kunnen hun talenten verder ontwikkelen op deze manier.

Woensdag 27 november gaat de website www.mediahuisnijmegen.nl online na een feestelijke opening door de wethouder en is iedereen van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen!