Kick-off project “Design: voor elkaar, met elkaar”

Kick-off project “Design: voor elkaar, met elkaar”

Leerlingen van de 2e klas van het Canisius College zoeken in acht verschillende projecten naar oplossingen voor obstakels die cliënten van Pluryn in het dagelijks leven tegenkomen. En dat kan wel eens tot verrassende uitkomsten leiden! Bekijk hier de Nieuwsflits, vol ijver en met plezier gemaakt door het Multimediateam van Pluryn!

Binnen het project moeten de leerlingen een werkstuk maken waarmee ze het leven van de bewoners kunnen veraangenamen. Ze leren ze hoe je een pitch moet geven en hoe je een interview moet voorbereiden. Een ander doel is om in contact te komen met de bewoners van Pluryn. Deze mensen wonen en werken onder begeleiding omdat ze een handicap hebben.  De leerlingen gaan een kijkje nemen bij Pluryn om te kijken hoe het leven van de bewoners er uitziet. Hierbij kijken ze ook of een zorginstelling als Pluryn iets is om later te werken.