Hoopvolle aftrap debatclub in het nieuwe seizoen!

Hoopvolle aftrap debatclub in het nieuwe seizoen!

Vrijdag 4 oktober heeft de debatclub voor de eerste keer meegedaan aan de Benelux-debatcompetitie. De eerste ronde was in Den Haag, en het was fijn om als aftrap van het nieuwe seizoen onze krachten te meten met andere scholen in Nederland. We waren verdeeld in 2 teams van vijf leerlingen. Hoewel de vorm voor ons nieuw was, heeft team A alle wedstrijden gewonnen en team B twee van de drie rondes. Dat geeft ons vertrouwen voor het komende jaar!

Heb je zin om mee te doen?  Dat kan!  De debatclub staat open voor alle leerlingen vanaf de vierde klas. Als je in de onderbouw zit, kun je meedoen met de junior-debatgroep. Deze wordt verzorgd door twee bovenbouwleerlingen. Mocht je zin hebben om met een van de clubs mee te doen: neem contact op met dhr. Van Deutekom (jan.vdeutekom@canisuscollege.nl). Deze week komen we langs bij alle klassen vier en vijf. Je kunt je dan ook opgeven!