Techniekdag Nijmegen – zaterdag 28 september

Techniekdag Nijmegen – zaterdag 28 september

Zaterdag 28 september is het zover: de Techniekdag Nijmegen! Hét techniekevenement van het jaar voor kinderen en jongeren uit Nijmegen en omgeving. De technische mbo-opleidingen van ROC Nijmegen laten dan samen met andere scholen (VO, HBO en Universiteit), bedrijven en opleidingspartners duizenden enthousiaste bezoekers zien hoe interessant, uitdagend en leuk techniek is.
Dit jaar is de 11e editie. Bezoekers kunnen die dag onder andere lasersnijden, virtueel lassen, timmeren en schilderen, VR-ervaring opdoen of programmeren. Ook kunnen er proeven worden gedaan in een CSI-lab of je kunt met robots aan de slag. Uiteraard is er nog veel meer te zien en beleven voor alle leeftijdsgroepen.

Dit gratis evenement vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur in en om de ROC-locatie Heyendaalseweg 98 in Nijmegen (Technovium). Misschien is uw kind al wel eens bij het Junior Technovium (of een vorige editie van Techniekdag Nijmegen) geweest op deze locatie.
Wilt u of uw kind alvast een inkijkje in het programma? Kijk dan op https://www.techniekdag.nl/techniekdag-nijmegen/ of bekijk de aftermovie van de jubileumeditie van vorig jaar https://bit.ly/2lyALcI

Nog leuker is om samen zelf live te komen kijken en te beleven op 28 september! Ook voor ouders is er van alles te zien en doen namelijk. Tot dan!

Ons online volgen? Dat kan via https://www.facebook.com/JuniorTechnovium/ of https://www.instagram.com/juniortechnovium/