Thema avond “Motiveren van jongens”

Thema avond “Motiveren van jongens”

Zit u soms ook met uw handen in het haar om de boys achter de Playstation weg te krijgen, om eens wat huiswerk te maken?
Wordt uw pedagogisch kader opgerekt als kauwgom door hangende en zappende heren?
Maar blijken ze wel ineens op tijd online te kunnen zijn voor vrienden, terwijl op tijd op school zijn met moeite lukt…

Dan is donderdag 19 september een avond om nieuwe ideeën op te doen! Op het Canisius College vindt om 20.00 uur een sprankelende thema avond plaats met als onderwerp “MOTIVEREN VAN JONGENS”. U bent van harte uitgenodigd!

Twijfelt u nog of het voor uw kind van toepassing is? Misschien herkent u één van deze uitspraken:
– Huh, net stond het nog niet op Magister.
– Door jou word ik alleen maar chagrijniger.
– Waarom moet ik dat altijd doen?
– Man, dat is toch niet normaal. Lijkt wel kinderarbeid.
– De ouders van mijn vrienden zeggen zulke dingen niet. Die zijn gewoon relaxt.

Wat kunt u deze avond verwachten? Voor deze avond heeft de ouderraad de organisatie Wahallab uitgenodigd. Wahallab heeft een verfrissende aanpak en veel ervaring in het motiveren van jongeren. Zij doen dit vanuit het Kunstencentrum Walhallab in Zutphen. Een enorme werkplaats waar meer gedaan wordt dan alleen maar kunst maken. Een leuk weetje; sinds dit jaar lopen alle leerplichtambtenaren stage bij het Walhallab. Het is een interactieve avond waarin u zelf aan de slag gaat met uw vragen en u naar huis gaat met tips, tricks en tools voor het motiveren van uw kind(eren) (www.walhallab.nl).

Bekijk hier het filmpje van deze avond op Youtube.