Dag tegen Pesten

Dag tegen Pesten

Op vrijdag 19 april is de jaarlijkse landelijke ‘Dag tegen Pesten’.
Ook dit jaar willen wij weer stilstaan bij deze dag en ervoor zorgen dat er extra aandacht voor sociale omgangsvormen wordt besteed.

Alle mentoren hebben een mailtje gekregen met daarin het verzoek om in de mentorles bij het onderwerp stil te staan. In navolging van de sire campagne #DOESLIEF dagen wij collega’s en leerlingen uit om een eigen “#DOESLIEF” te maken met als doel de dialoog over (pest) gedrag op gang te brengen. De beste/leukste “#DOESLIEF” posters worden in school opgehangen.

Wij kijken uit naar alle mooie #DOESLIEF  inzendingen!
Op vrijdag 19 april worden de leerlingen ’s ochtends met een snoephartje welkom geheten bij de ingang. Zij krijgen de boodschap mee dat het de “Dag tegen Pesten” is en dat we vandaag proberen extra aardig voor elkaar te zijn. De docenten dragen deze dag #DOESLIEF stickers op hun kleding. Wij hopen op een dag vol liefde en veel dialoog over (pest) gedrag.