Miss Teen Gelderland

Miss Teen Gelderland

Na een spannende finale is onze 4 havo leerling Constance Kersjes bekroond tot de enige echte ‘Miss Teen of Gelderland’ 2019. Tijdens de spectaculaire showavond in Nunspeet presenteerden de 29 finalisten zich in verschillende rondes aan jury en publiek. De rondes bestonden uit een voorstelronde, bikinironde, galaronde en een #ronde.  Constance werd natuurlijk de grote winnares van deze avond. De verkiezing is verbonden aan het goede doel LINDA.foundation, hierbij wordt geld opgehaald voor gezinnen die in armoede leven.

Constance mag in augustus 2019 Gelderland vertegenwoordigen op nationaal niveau. Daarvoor moet Constance de komende maanden hard werken waaronder een week training in Frankrijk. Wij wensen Constance veel succes in de voorbereiding naar ‘Miss Teen of the Netherlands’.