Radboud Talks 2019

Radboud Talks 2019

Share your research with the world! In the pitch competition Radboud Talks 2019, young researchers will tell their story in just three minutes for a live audience and jury. Preliminaries are planned on 11 March and 13 March 2019 (on campus) and the grand finale will be held in LUX Nijmegen (city centre) on Monday night, 25 March 2019.

Leerlingen van 5V hebben hierbij een belangrijke taak: Zij jureren de voorronde! Zij zullen bepalen welke promovendi en postdocs op 25 maart in de finale zullen pitchen. Om goed beslagen ten ijs te komen kregen de leerlingen op 20 februari een workshop van de afdeling wetenschapscommunicatie van het RadboudUMC. Criteria waarop wordt beoordeeld zijn:

  • Content
  • Clarity
  • CharismaEen mooi kijkje in misschien wel de toekomst van onze leerlingen.