22 februari – debatavond op het Canisius College

22 februari – debatavond op het Canisius College

Joan Janssens, rector, op radio RNn7 over dit debat; uur 2 tussen 7 en 14 minuten.

Het Canisius College heeft een rijke debatcultuur en –historie. Elk jaar doet de debatclub, waarin leerlingen van alle leerjaren en sectoren kunnen participeren, mee aan de regionale en landelijke competitie. Onlangs, 11 januari hebben leerlingen een politiek debat georganiseerd met als onderwerp het kinderpardon. Op 22 februari 2019 organiseren we een volgend politiek debat met het thema De provinciale statenverkiezing in Gelderland. Net als bij het vorige nodigen we alle politieke partijen, in dit geval zij die meedoen aan de Statenverkiezing, uit om aan het debat mee te doen. Aan het debat doen ook leerlingen mee van de debatclub van het Canisius College (op de zelfde manier als bij het debat kinderpardon).

Iedereen is van harte welkom! De avond begint om 19.00 uur. Voor meer informatie zie hierbij het affiche.
In verband met de organisatie graag aanmelden via jan.vdeutekom@canisiuscollege.nl.