Wijktuin op het Canisius College

Wijktuin op het Canisius College

Op een deel van ons terrein komt een prachtige wijktuin. Een tuin waarin mensen uit de wijk elkaar leren kennen rondom de thema’s ontmoeten, tuinieren en bewegen. En omdat wij ook midden in de wijk staan, geldt dit ook voor ons! Tenslotte vinden we naast het verkrijgen van kennis en vaardigheden de persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling erg belangrijk.

Dit initiatief is in samenwerking met Pluryn tot stand gekomen. Om de beweegtuin voor de cliënten van Pluryn, wijkbewoners en leerlingen van Canisius College toegankelijk te maken stellen we een stuk van ons sportveld, gelegen aan de achterzijde van Pluryn Locatie Ubbergseveldweg 99,  beschikbaar. Vorige week is de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Dit is wat Pluryn erover bericht: https://www.pluryn.nl/over-pluryn/nieuws/nieuws-2019/samenwerken-voor-de-wijktuin