Kerstmarkt

Kerstmarkt

Op vrijdag 14 december zal op het Canisius College tussen 16:00 en 20:00 uur een kerstmarkt worden gehouden. Deze kerstmarkt wordt door leerlingen uit het derde leerjaar  georganiseerd. Zij zullen dan producten en diensten aanbieden die zij zelf hebben ontwikkeld en geproduceerd. Dit allemaal in het kader van het project “Moneymakers” bij het vak Economie.
De doelen van dit project zijn tweeledig: enerzijds gaat het om leren ondernemen en anderzijds om – zonder enige tegenpresentatie – een goed doel te steunen. Leerlingen leveren een bijdrage aan kinderen die noodgedwongen gebruik moeten maken van Nijmeegse ziekenhuizen. Ook dit jaar gaan de opbrengsten van het project moneymakers naar het goede doel: “Mijn liefste wens”.
“Mijn liefste wens” is een stichting die door drie Nijmeegse ziekenhuizen is opgezet. De stichting is gericht op het welzijn van zieke kinderen in het Radboud ziekenhuis, het Canisius Wilhelmina ziekenhuis en de Sint Maartenskliniek.