Brugklaskamp

Brugklaskamp

Het eerste weekend van september zijn alle brugklasleerlingen op kamp geweest. Het kamp, met één overnachting, is georganiseerd in samenwerking met waterskicentrum de Berendonck. Donderdagochtend vertrokken de leerlingen per klas en per fiets richting Wijchen. Tijdens de tweedaagse zijn er veel spel en sportactiviteiten georganiseerd. Waterskiën, pijl en boog schieten, vlotten bouwen en nog veel meer activiteiten bij of in het water. Na de BBQ zorgde onze eigen organisatie Zjee Huub voor een fantastische disco.  De volgende ochtend stonden er weer diverse sporten en kennismakingsspelen op het programma. En aan het begin van de middag fietsten alle leerlingen onder deskundige en zorgzame begeleiding van mentoren en mini-mentoren terug naar school.

Zo leer je elkaar in twee dagen heel goed kennen!

Nieuwsgierig geworden naar de foto’s? Klik op….deze link om naar het fotoboek te gaan (aanmelden is vereist)