BBQ op CC

BBQ op CC

Op vrijdag 15 juni 2018 hebben een kleine 1000 leerlingen genoten van de barbecue. Met dit festijn sluiten we traditioneel het lesschooljaar af.

Slager Cor van Dijk zorgt voor de salades, broodjes en vleeswaren (ook aan de vegetariërs is gedacht) en verzorgt het bakken en braden. Leerlingen verzorgen zelf de muziek en docenten bedienen de leerlingen én, zeker zo belangrijk, de ouderraad financiert deze altijd weer gezellige bijeenkomst.
Ouderraad, bedankt hiervoor!

De heerlijke zon zorgde voor ideaal BBQ-weer. Het brood bleef thuis en de leerlingen hadden trek in een smakelijke barbecue. Na anderhalf uur waren de worstjes, hamburgers, satéstokjes en de vegetarische hapjes achter de kiezen van leerlingen en medewerkers. Zelfs de salade was dit jaar op.
Sfeer en eetlust waren dik in orde.

Maandag en dinsdag nog enkele lessen, dan een weekje ploeteren op de proefwerken en vervolgens genieten van die heerlijke lange zomervakantie. Een 300 leerlingen gaan eerst nog op Collegekamp. De docenten worstelen zich nog door de berg correctiewerk en beslissen wie naar het volgende leerjaar mag en ….. wie niet. Ook dan breekt voor deze harde werkers de verdiende vakantie aan.

Mooi om het schooljaar zo af te sluiten.

Voor de foto’s: zie het fotoboek (aanmelding vereist)