Audities Revue 2018

Audities Revue 2018

Op zaterdag 21 april en zondag 22 april zal er op het Canisius College weer een Revue plaatsvinden! Leerlingen en collega’s kunnen hun act tot en met vrijdag 23 maart aanmelden voor de audities.

De audities vinden plaats op donderdag 29 maart in het muzieklokaal. Dit is de laatste dag van de proefwerkweek. De audities zijn uiteraard pas ‘s middags na alle proefwerken.

Het thema van de Revue dit jaar is ‘Zapzooi’. Jouw act hoeft hier niet per se bij aan te sluiten, maar mag dat uiteraard wel. Het publiek wordt de wereld van de televisie in gesleurd en zal worden getrakteerd op allerlei komische, zenuwslopende en ontroerende beelden.

Kun je prachtige theaterscènes spelen, de sterren van de hemel zingen, gave choreografieën dansen, het publiek versteld doen staan van adembenemende acrobatiek, onbegrijpelijke goocheltrucs uitvoeren, imponeren met een playback-act, met jullie bandje een schitterend nummer ten gehore brengen of mooie jongleertrucs uithalen? Aarzel dan niet langer en meld je aan voor de audities!

Je mag je met meerdere acts aanmelden, maar houd er rekening mee dat er maximaal 20 acts toegelaten zullen worden tot de uiteindelijke voorstelling. Bij de selectie houden we rekening met een zo gevarieerd mogelijk programma.

Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Arno van Bergen (a.vbergen@canisiuscollege.nl).

Promofilmpje

Aanmeldformulier