De Chocoladeletteractie van 2017

De Chocoladeletteractie van 2017

Op 5 december 2017 is Actie Adoptie, een leerlingenorganisatie, weer langs de klassen geweest om de chocoladeletters rond te brengen, die de kinderen 3 weken daarvoor konden kopen voor een vriend of vriendin. Dit jaar is de actie ontzettend hard gegaan! Met de chocoladeletteractie is dit jaar een nieuw record neergezet, zowel voor de meeste letters, maar ook de meeste winst ooit op het Canisius College, namelijk 2000 letters en een winst van 820,-. Als Actie Adoptie, maar ook als school kunnen we hier trots op zijn. Het geld dat we hebben opgehaald door de steun van de leerlingen en docenten kunnen we doneren aan het goede doel, waaronder stichting Obonto. (www.stichtingobonto.nl)

We willen jullie graag allemaal namens Actie Adoptie bedanken voor de steun aan het goede doel. Daarnaast heeft de Lidl het dit jaar mogelijk gemaakt om alle letters te regelen voor de leerlingen op het Canisius College. De Lidl heeft voor een hele goede prijs hun chocoladeletters aan ons aangeboden en verkocht. Bedankt hiervoor!!