BBQ

Op vrijdag 23 juni 2017 hebben een kleine 1000 leerlingen genoten van de barbecue. Met dit festijn sluiten we traditioneel het lesschooljaar af. Slager Cor van Dijk zorgt voor de salades, broodjes en vleeswaren (ook aan de vegetariërs is gedacht) en verzorgt het bakken en braden. Leerlingen verzorgen zelf de muziek en docenten bedienen de leerlingen én, zeker zo belangrijk, de ouderraad financiert deze altijd weer gezellige bijeenkomst.
Ouderraad, bedankt hiervoor!

Met ruim 25 graden en een flauw zonnetje was het ideaal BBQ-weer. Het brood bleef thuis en de leerlingen hadden trek in een smakelijke barbecue. Na anderhalf uur waren de 1000 worstjes, 1000 hamburgers, 1000 satéstokjes en de vegetarische hapjes achter de kiezen van leerlingen en medewerkers. Zelfs de salade was dit jaar bijna op. Sfeer en eetlust was dik in orde.

Maandag en dinsdag nog enkele lessen, dan een weekje ploeteren op de proefwerken en vervolgens genieten  van die heerlijke lange zomervakantie. Een 300 leerlingen gaan eerst nog op Collegekamp. De docenten worstelen zich nog door de berg correctiewerk en beslissen wie naar het volgende leerjaar mag en… wie niet. Ook dan breekt voor deze harde werkers de verdiende vakantie aan.

Mooi om het schooljaar zo af te sluiten!

Open het fotoboek