Expositie moderne kunst WON

Expositie moderne kunst WON

Tien WON-leerlingen van klas 3 hebben als eindproduct van deze periode zelf een kunstwerk gemaakt. Op de expositie van maandag 19 juni  stonden de gelegenheidskunstenaars hun publiek zelf te woord over hun inspiratiebronnen, de gebruikte materialen en technieken, diverse beeldaspecten en de achterliggende boodschap van hun eigen werk.

Zoals te zien op bijgaande foto’s waren de werken zeer gevarieerd: van (geshopte) foto’s en tekeningen tot een bijzettafel en installaties. De publieksjury gaf haar stem het vaakst aan het werk van Noa van Run met de titel ‘Charmant Gebroken’; een zeer persoonlijk werk gemaakt met porseleinen serviesgoed, zowel in ongebroken als gebroken staat, beschreven met emoties en ervaringen uit het leven van de kunstenaar. Uit de expositie is weer eens gebleken hoeveel creativiteit er in Canisianen huist!