Uitnodiging Oudercafé, donderdag 8 juni 2017

Uitnodiging Oudercafé, donderdag 8 juni 2017

BEDTIME STORIES

Jongeren denken non-stop na, op welke manier dan ook, over seks en liefde. Maar praten met ouders over seks doen ze niet. Dat is natuurlijk ‘privé’. Terwijl bijvoorbeeld verliefdheid juist een hele mooie aanleiding is om over de wensen en grenzen van pubers te praten. Bedtime Stories draait om alles wat ouders hun kind willen meegeven in een toekomstig liefdesleven. En hoe ze dat het beste kunnen overbrengen, zodat jongeren het ook daadwerkelijk ter harte nemen.

Twee acteurs en een gespreksleider schetsen via korte scènes een confronterend en hilarisch beeld van hoe het er bij veel gezinnen thuis aan toe gaat. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ‘terugspeeltheater’, een techniek waarbij scènes opnieuw gespeeld worden en ouders elkaar tips geven voor een goed gesprek met hun kind.

Leestip
Marijke Naezer onderzoekt hoe jongeren omgaan met liefde en seks op sociale media. Lees haar blog n.a.v. haar bezoek aan een PlayBack-voorstelling!

Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten tijdens een gezellige borrel.

Meld u dan aan voor het oudercafé op:
donderdag 8 juni 2017, van 20.00 tot 23.00 uur
in het Canisius College aan de Berg en Dalseweg.
Inloop is mogelijk vanaf 19.30 uur – de voorstelling duurt tot ongeveer 22.30 uur waarna we u uitnodigen voor een hapje en een drankje.

Wilt u in uw aanmelding aangeven met hoeveel personen u komt?

Meld u nu aan! (oudercafe@canisiuscollege.nl)

Roeland Arnold, voorzitter Ouderraad