Musical

Musical

Met zoveel muzikaal talent op school zat dit er natuurlijk al jaren aan te komen: Dé Musical!

Onder begeleiding van Nora van Dam, Arno van Bergen, Barbara Snel, Emmanouil Levendis, Marc van Dam en Jurriën Leichsenring is er een jaar lang met tomeloze energie gewerkt met cast, orkest, band en techniek (50 leerlingen!) om deze productie tot stand te brengen.

Een droom die uitkomt en waar je bij kunt zijn op vrijdagavond 2 juni (try-out), zaterdagavond 3 juni en zondagmiddag 4 juni. Kaartjes zijn te koop vanaf maandag 22 mei 2017 bij de centrale receptie en kosten 2 euro (try-out) en 4 euro (zaterdag en zondag)

Little Shop of Horrors

De toekomst van de bloemen- en plantenwinkel van meneer en mevrouw Mushnik ziet er somber uit. Gevestigd in een achterstandswijk valt de klandizie erg tegen. Seymour, de sullige eenling in de winkel, bedenkt samen met Audrey, een onzeker meisje met een verleden, een plan om de winkel te redden. Seymour kan hierin eindelijk zijn expertise laten zien en komt dan met een vreemde plant op de proppen. Dit mysterieuze plantje trekt niet alleen de aandacht van het aardse gepeupel, ook de schepper en zijn verlichte volgers merken het plantje op.

Dankzij het mysterieuze plantje, dat van Seymour de naam Audrey II gekregen heeft, bloeit de belangstelling voor de winkel weer op en wordt Seymour een beroemdheid. Maar tegen welke prijs? Want het dieet van de snel groeiende plant blijkt niet te bestaan uit water en zon…

Beleef deze voorstelling met al je zintuigen maar wees gewaarschuwd: laat je niet verleiden tot zaken waar je geen weet van hebt…de gevolgen zijn niet te overzien! (vanaf 8+)!