Een bijzondere gelegenheid, een bijzonder cadeau

Een bijzondere gelegenheid, een bijzonder cadeau

Ter ere van de opening van ons nieuwe schoolgebouw heeft Eugène Flören samen met enkele leerlingen en collega’s in een studio een cd opgenomen. Tijdens de officiële opening van het gebouw op 22 januari is deze cadeau gedaan aan alle genodigden. Op de cd ‘Podium’ is het talent dat we in huis hebben hoorbaar én zichtbaar. Aan het vormgeven van de cd cover ging namelijk een ontwerpwedstrijd vooraf. De genomineerde covers zijn nu te zien op het kunstplein. Fieke Huizenga heeft de uiteindelijke cover ontworpen. Natuurlijk willen we graag dat ook onze leerlingen en hun ouders hiervan kunnen genieten, de muziek is te beluisteren via de onderstaande link (downloaden kan bijvoorbeeld met Gemist Downloader of Freemake Video Downloader).

Open de CD via YouTube

Veel luisterplezier!