E-mail   Magister   Aura online zoeken   Twitter   Facebook  Rooster   Agenda   Fotoboeken   Andere locaties  

Het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, is een actieve school waar veel leerlingen voor kiezen. Leerlingen kunnen bij ons kiezen uit vmbo-t, havo en vwo, dat uit atheneum en gymnasium bestaat. We zorgen ervoor dat deze locatie niet te groot wordt. Ongeveer 1400 leerlingen is een prima aantal om volop keuzemogelijkheden aan te bieden.

Kenmerken van onze school:
• gevarieerd en gedegen onderwijs
• duidelijke structuur
• een prettige en veilige sfeer
• goede begeleiding
• actieve betrokkenheid van leerlingen en ouders
meer  

Mededelingen

Roosterinformatie
Met ingang van 10 november komt er een geheel nieuw en verbeterd basisrooster. Dit rooster wordt binnenkort gepubliceerd en alle leerlingen en ouders krijgen hierover nog meer informatie. (Het rooster dat nu op InfoWeb staat, is nog een oude versie).
 

geWONnen
Op donderdag 9 oktober vond op de Universiteit van Tilburg de landelijke won-manifestatie plaats. Deze landelijke manifestatie was ook dit jaar een succes. De presentaties van alle dertien leerlingenteams die door de regionale voorrondes waren gekomen, stonden op een hoog niveau. Dit bleek ook uit de feedback van de jury, die bestond uit promovendi van de Universiteit van Tilburg. De juryleden loofden de kritisch wetenschappelijke en volhardende houding van de WON leerlingen. Uit de vierde klas feliciteren we de Canisianen Daan Bakker, Aniek Brandt en Rosa Visser; zij sleepten in hun categorie de prijs voor het beste onderzoek in de wacht...
 meer   

Aanmelden voor Zjee Huub
Beste leerlingen van klas 1 en 2,

Je kunt je weer aanmelden voor Zjee Huub!
De feesten worden voor en door onze eigen leerlingen georganiseerd. Ook verzorgen zij het geluid, licht en de techniek. Speciaal voor onze leerlingen van klas 1 en 2!
Meer informatie over het aanmelden heb je ontvangen via je schoolemail.

Hopelijk tot 7 november!
Zjee Huub
 

Huiswerkklas
Elk jaar blijkt opnieuw dat er leerlingen zijn die moeite hebben met het maken van huiswerk. Ze stellen het uit of zijn snel afgeleid. Daarom bieden we ook dit schooljaar de mogelijkheid om na de lessen onder toezicht huiswerk te maken...
 meer   

Collegegids
Met ingang van dit schooljaar brengt de school geen papieren Collegegids meer uit. Alle informatie die voorheen in deze gids stond, is geactualiseerd en maakt nu integraal deel uit van de website. Op basis van de bestaande indelingen van zowel de Collegegids als de website, is alle informatie opnieuw geordend in een logische menustructuur. Links op deze pagina staan de hoofdkoppen, onder deze hoofdkoppen bevinden zich subkoppen en soms is de informatie die hoort bij een subkop opgesplitst in tabbladen. We verwachten dat iedereen snel vertrouwd raakt met het navigeren door de vernieuwde website.
 

 
  
 
  
  Recente activiteiten
   
  Studiereizen: York 2014
  
   
  Leerjaar 3 in de Efteling
  
   
  Sloop in volle gang
  
   
  Zwart-Wit feest
  
   
  Brugklaskamp 1G
  
   
  Goethe Zertifikate 2014
  
  
  Deze week
 
maandag 27 oktober
• 5 Havo excursie ckv
dinsdag 28 oktober
• 20.30-22.00: Algemene ledenvergadering ouderraad
• Ouder - mentorgesprekken leerjaar 1
woensdag 29 oktober
• Ouder - mentorgesprekken leerjaar 1
vrijdag 31 oktober
• SE/proefwerkdag voor 4 en 5 vwo (indien nodig)
  
 Canisius College   Locatie Berg en Dalseweg   Nijmegen   T:024-3816816   F:024-3607191   E:bendweg@canisiuscollege.nl