E-mail   Magister   Aura online zoeken   Twitter   Facebook  Rooster   Agenda   Fotoboeken   Andere locaties  

Het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, is een actieve school waar veel leerlingen voor kiezen. Leerlingen kunnen bij ons kiezen voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-t. We zorgen ervoor dat deze locatie niet te groot wordt. Ongeveer 1400 leerlingen is een prima aantal om volop keuzemogelijkheden aan te bieden.

Kenmerken van onze school:
• gevarieerd en gedegen onderwijs
• duidelijke structuur
• een prettige en veilige sfeer
• goede begeleiding
• actieve betrokkenheid van leerlingen en ouders
meer  

Mededelingen

AA Gala 2015
Are you ready? Op vrijdag 10 april is het namelijk weer zover: Het Actie Adoptie Galabal! Vorig jaar was het een top feest en dit jaar gaan we er weer in het Kolpinghuis een mooi feest van maken om weer zoveel mogelijk geld op te halen voor onze doelen!

Ook dit jaar is er weer een speciale voorverkoop voor examenklassen! Examenleerlingen kunnen er dan zeker voor zijn dat zij een kaartje hebben. Deze voorverkoop vindt plaats op 24 maart in de grote pauze (vergeet je schoolpas niet!).

De reguliere verkoop start op 25 maart om 12.10 uur.

Wil je graag een introducé meenemen? Dat kan ook dit jaar weer! Lees dan via de link hieronder de procedure goed door.

Ook zijn er dit jaar 100 kaarten beschikbaar voor oud-leerlingen. Deze zijn te koop tijdens de reguliere verkoop (huidige leerlingen geven de naam van de oud-leerling door bij aankoop van het kaartje) en aan de deur vanaf 21.00 uur, maar let op! Op is op! Vergeet ook je oude schoolpas en identificatiebewijs niet mee te nemen!

Houd onze website (www.actieadoptie.nl) en Facebook in de gaten voor nieuws over wat je allemaal kan verwachten op het gala en lees ook het gala-regelement zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Kader Abdolah
Maandag 2 maart heeft de bekende schrijver Kader Abdolah twee lezingen voor 4 havo en 5 vwo gegeven op onze school. Hij vertelde een prachtig verhaal over zijn verleden als vluchteling; van Iran, via Istanbul naar Zalk, de verschillen tussen het leven in Iran en Nederland en over het ontstaan van zijn schrijverschap! Hij leerde de Nederlandse taal onder meer door de boeken van Annie M.G. Schmidt...
 meer   

Ted van Lieshout
Aan onze brugklassers heeft de meermaals bekroonde dichter, auteur en illustrator Ted van Lieshout toevertrouwd dat hij tweeënhalf van zijn drie toekomstdromen in vervulling heeft gebracht. In een vlammend verhaal heeft hij verteld hoe je moet vasthouden aan die dromen, maar hoe je ook praktisch moet kunnen zijn om deze te verwezenlijken...
 meer   

CC App
Het Canisius College heeft een eigen App!

De App is gratis verkrijgbaar in de Apple App store en de Google Play store. Download hem en je hebt altijd het laatste nieuws, het rooster, de agenda, foto's en nog veel meer bij de hand.

Klik op 'meer' om de App met behulp van QR-codes snel op te halen...
 meer   

Vacature WON: landelijke voorzitter
Het consortium Wetenschapsoriëntatie Nederland zoekt een landelijke voorzitter. Klik op 'meer' voor aanvullende informatie.
 meer   

 
  
 
  
  Recente activiteiten
   
  Prijsuitreiking SWS en PWS
  
   
  Revue 2015
  
   
  Skikamp
  
   
  Nieuwbouw in actie
  
   
  Zjee Huub Gala
  
  
  Deze week
 
maandag 30 maart
• 19.30-21.00: Klankbordgroepen ouders
dinsdag 31 maart
• Vandaag geldt het 45 minuten rooster voor de reguliere lessen
• 8.30-14.20: SE examenklassen
• Jour P voor leerjaar 3 (indeling: u1 3Ha, u2 3Hb, u3 3Hc, u4 3Ve, u5 3Vd, u6 3Vc, u7 3Vb, u8 3Va)
• Voor leerjaar 1 en 2 vervallen de lessen na het 5e uur
woensdag 1 april
• 8.30-14.20: SE examenklassen + toetsdag overige klassen
donderdag 2 april
• 8.30-14.20: SE examenklassen + toetsdag overige klassen
vrijdag 3 april
• Roostervrije dag - goede vrijdag (geen lessen)
  
 Canisius College   Locatie Berg en Dalseweg   Nijmegen   T:024-3816816   F:024-3607191   E:bendweg@canisiuscollege.nl