E-mail   Magister   Aura online zoeken   Twitter   Facebook  Rooster   Agenda   Fotoboeken   Andere locaties  

Het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, is een actieve school waar veel leerlingen voor kiezen. Leerlingen kunnen bij ons kiezen voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-t. We zorgen ervoor dat deze locatie niet te groot wordt. Ongeveer 1400 leerlingen is een prima aantal om volop keuzemogelijkheden aan te bieden.

Kenmerken van onze school:
• gevarieerd en gedegen onderwijs
• duidelijke structuur
• een prettige en veilige sfeer
• goede begeleiding
• actieve betrokkenheid van leerlingen en ouders
meer  

Mededelingen

Skikamp 2016
Wil je leren skiën of nog beter worden in een prachtige omgeving in Oostenrijk met leuke leeftijdsgenoten? Meld je dan aan voor het SKIKAMP 2016.
In de voorjaarsvakantie van 2016 wordt dit skikamp voor de tweeëntwintigste keer georganiseerd. Deze 8-daagse reis gaat naar Fügen, Oostenrijk. De vertrekdatum is vrijdagavond 5 februari 2016 en het duurt tot en met vrijdag 12 februari. Om een goed beeld te krijgen van het skikamp kun je de foto’s van vorig jaar bekijken.

Inschrijfformulieren zijn verkrijgbaar bij de sectie lichamelijke opvoeding. Inschrijven kan tot en met 4 juni. Neem contact op met Lars van de Sant voor nadere informatie.

 meer   

Canisius halfjaar eerder klaar
De nieuwbouw van het Canisius College aan de Berg en Dalseweg in Nijmegen is eind van dit jaar klaar. Dat is een halfjaar eerder dan gepland. Zo laten rector Peter Schaap en conrector Kees Kool weten. „We hebben altijd gehoopt eerder klaar te zijn, dan gepland. Door de zachte winter, maar ook de goede samenwerking tussen de verschillende bouwbedrijven is dat nu het geval. Daar komt bij dat we van te voren heel goed wisten wat we wilden. En als er dan toch iets anders moet, wordt er snel gehandeld”, vertelt Schaap...
 meer   

Make-a-Wish
Twee leerlingen van het Canisius College in Nijmegen helpen woensdag een dagje mee bij Make-a-Wish. Dit goede doel laat wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling gaan...
 meer   

De vloer op
Zin om je improvisatievaardigheden aan te wakkeren? Dat kan bij de cursus 'De vloer op'. Je leert er kort en bondig scènes te verzinnen en je daagt elkaar uit ze meteen op de speelvloer te spelen. Je traint realistisch en geloofwaardig spel, en plezier hebben staat voorop...
 meer   

CC App
Het Canisius College heeft een eigen App!

De App is gratis verkrijgbaar in de Apple App store en de Google Play store. Download hem en je hebt altijd het laatste nieuws, het rooster, de agenda, foto's en nog veel meer bij de hand.

Klik op 'meer' om de App met behulp van QR-codes snel op te halen...
 meer   

 
  
 
  
  Recente activiteiten
   
  Laatste lesdag
  
   
  Nieuwbouw april 2015
  
   
  Beach Party april 2015
  
   
  Moneymakers 2015
  
   
  Muziekavond april 2015
  
  
  Deze week
 
maandag 18 mei
• Centrale eindexamens
dinsdag 19 mei
• Centrale eindexamens
• 08.30-11.50: Excursie gebedshuizen levensbeschouwing voor klas 2b en 2e
• 12.20-15.35: Excursie gebedshuizen levensbeschouwing voor klas 2c en 2d
woensdag 20 mei
• Centrale eindexamens
• Excursie Den Haag/ politiek voor leerlingen maatschappijleer (4 havo/4 vwo)
donderdag 21 mei
• Centrale eindexamens
vrijdag 22 mei
• Centrale eindexamens
  
 Canisius College   Locatie Berg en Dalseweg   Nijmegen   T:024-3816816   F:024-3607191   E:bendweg@canisiuscollege.nl