E-mail   Magister   Aura online zoeken   Twitter   Facebook  Rooster   Agenda   Fotoboeken   Andere locaties  

Het Canisius College, locatie Berg en Dalseweg, is een actieve school waar veel leerlingen voor kiezen. Leerlingen kunnen bij ons kiezen voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-t. We zorgen ervoor dat deze locatie niet te groot wordt. Ongeveer 1400 leerlingen is een prima aantal om volop keuzemogelijkheden aan te bieden.

Kenmerken van onze school:
• gevarieerd en gedegen onderwijs
• duidelijke structuur
• een prettige en veilige sfeer
• goede begeleiding
• actieve betrokkenheid van leerlingen en ouders
meer  

Mededelingen

Kaartverkoop Revue 2015 – Het Hollandsch Feestpaleijs
Dinsdag 10 maart en woensdag 11 maart beleeft het Canisius College weer haar jaarlijkse Revue! Ditmaal georganiseerd in de grote Lindenbergzaal. Het belooft wederom een waar spektakel te worden in een professionele setting.

Van maandag 2 maart t/m maandag 9 maart kun je in de aula op school kaarten kopen tijdens de pauze. Een kaartje kost € 6,- per persoon (inclusief consumptie!).

De show begint om 19:30 en zal duren tot 22:00. Aangezien de shows doordeweeks plaatsvinden, zullen alle 1e en 2e klassers die komen kijken de volgende dag het eerste uur vrij krijgen i.v.m. het latere tijdstip. Zij ontvangen hiervoor ter plekke een voucher. Het staat deze leerlingen uiteraard vrij om het eerste uur alsnog naar de les te komen.

Wil jij genieten van een ontspannen avond vol amusement en sensationele acts op het gebied van muziek, dans, zang en theater gebracht door leerlingen en docenten van het Canisius College? Koop dan snel een kaartje. Wees er snel bij want op is op!

 

Ted van Lieshout
Aan onze brugklassers heeft de meermaals bekroonde dichter, auteur en illustrator Ted van Lieshout toevertrouwd dat hij tweeënhalf van zijn drie toekomstdromen in vervulling heeft gebracht. In een vlammend verhaal heeft hij verteld hoe je moet vasthouden aan die dromen, maar hoe je ook praktisch moet kunnen zijn om deze te verwezenlijken...
 meer   

Examentraining
Om je goed voor te bereiden op je school- en eindexamen(s) organiseert Lyceo, in samenwerking met het Canisius College, examentrainingen bij jou op school...
 meer   

CC App
Het Canisius College heeft een eigen App!

De App is gratis verkrijgbaar in de Apple App store en de Google Play store. Download hem en je hebt altijd het laatste nieuws, het rooster, de agenda, foto's en nog veel meer bij de hand.

Klik op 'meer' om de App met behulp van QR-codes snel op te halen...
 meer   

 
  
 
  
 
  
  Recente activiteiten
   
  Nieuwbouw in actie
  
   
  Zjee Huub Gala
  
  
  Deze week
 
maandag 23 februari
• 12.40 uur sluiting inschrijving herkansingen 4 vmbo-t, 4h, 5h, 5v en 6v
dinsdag 24 februari
• 10.00-11.50: Mobiel practicum "Taal van de tumor" voor 4Hd biologie
• 13:00-14:50: Mobiel practicum "Taal van de tumor" voor 4Hb biologie
woensdag 25 februari
• 16.00-18.00: Mogelijkheid tot persoonlijke inschrijving op onze locatie
• Herkansingen SE's voor 4 vmbo-t, 4,5H en 5,6V
vrijdag 27 februari
• 16.00: Open Podium klassiek en jazz in de aula van GWW
  
 Canisius College   Locatie Berg en Dalseweg   Nijmegen   T:024-3816816   F:024-3607191   E:bendweg@canisiuscollege.nl